Karta som med röd fyrkant ramar in Partillemotet, Göteborg, Partille, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Trafikolycka Två personbilar som kolliderat, E20, trafikplats 80 Partillemotet.

Partillemotet, Göteborg, Partille, Västra Götalands län

Polis, räddningstjänst och ambulans skickas till platsen, där två personbilar kolliderat, riktning mot Göteborg. Skadeläget är okänt.

16.50 Begränsad framkomlighet råder på olycksplatsen. Två körfält av tre är stängda i ca 15 minuter. Samtliga inblandade personer är ute ur bílarna.

17.19 Olyckan uppges ha inträffat när en bil bakifrån kört på en annan bil. En man förs med ryggskador med ambulans till sjukhus. Ytterligare en person, samt två barn, är förda med ambulans till sjukhus för kontroll.

En av bilarna bärgas från platsen.

17.29 Båda bilarna är bärgade, och vägen är nu framkomlig.

18.03 Föraren, en man,  av den ena personbilen har inte fått några personskador i samband med olyckan. I den andra personbilen har en man, föraren, och en kvinna uppgett smärtor i nacke samt rygg. Dessa är förda med ambulans till sjukhus, tillsammans med två barn, åtta samt tre år. Barnen har dock inte fått några personskador i samband med olyckan.

Mest läst av andra