Karta som med röd fyrkant ramar in Tjörn, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Trafikolycka SOS larmas efter att en personbil kört ner i ett dike. Vittnen på platsen upplever föraren, en man i 20-årsåldern, som påverkad.

Tjörn, Västra Götalands län

Enligt uppgift från räddningstjänsten, som är först på plats, har föraren försökt avvika men hindrats av allmänhet. Det finns även uppgifter om att mannen visat ett knivliknande föremål. När polis försöker omhänderta mannen uttrycker han verbala hot och gör även våldsamt motstånd. Bland annat ska han ha sparkat en polisman i bröstet. Oklart skadeläge. Polisen lyckas säkra mannen, som grips. Han ska även genomgå en kroppsbesiktning.

Uppdatering: Strax innan dikeskörningen ska den gripne mannen ha kört in i ett flertal trafikskyltar och även krockat med en personbil. Mannen misstänks för tillgrepp av fortskaffningsmedel, vårdslöshet i trafik, smitning från trafikolycksplats, drograttfylleri, våld mot tjänsteman, hot mot tjänsteman samt våldsamt motstånd. 

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra