Gå direkt till de mest lästa händelserna från Polisen

Vållande till kroppsskada Polis, räddningstjänst och ambulans larmas till Rannebergen där det enligt uppgift ska vara en årig flicka som ramlat ned ifrån 7 vån

Rannebergen, Göteborg, Västra Götalands län

När polisen kommer till platsen stämmer de inkomna uppgifterna om att en 4 årig flicka som av okänd anledning ramlad ned ifrån ett fönster på 7 våningen ned på ett plåttak som motsvarar våning 2. Dvs att flickan ramlat ned  5 våningar.
Barnet är transporterad med ambulans till sjukhus med allvarliga skador. Föräldrarna är  hämtade till förhör och förda till polisstation. De kommer att höras så snart det är möjligt.

Polis på plats genomför dörrknackning i aktuell fastighet, lägenheten och anträffade platsen är avspärrad för teknisk undersökning.

Texten uppdateras så snart det finns mer uppgifter att lämna ut i ärendet.

Uppdatering kl 23:05. Förhör pågår ännu med båda föräldrarna. Åklagare är inkopplad på ärendet och beslut kommer om eventuellt anhållande under natten.
(VB region väst uppdaterar ärendet om ny information inkommer.)
Sociala myndigheter är också inkopplade i ärendet.
Flickans tillstånd är fortfarande allvarligt men stabilt.

Uppdatering kl. 01.50. Efter förhör beslutade åklagaren att de bägge föräldrarna skulle friges. Den tekniska undersökningen av lägenheten är slutförd. Inget nytt om flickans tillstånd.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra