Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Angereds Centrum, Lerum, Kinna, Nabbamotet, Västra götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning kväll och natt Nedan följer ett urval av nattens händelser. Dagens presstalesperson heter Jenny Widén.

Angereds Centrum, Lerum, Kinna, Nabbamotet, Västra götalands län

23.17 Rattfylleri, Borås
Föraren till en bil med körförbud stoppas för kontroll på riksväg 40, Brodalsmotet. Mannen som misstänks vara både alkohol och narkotikapåverkad får följa med för provtagning.

02.12 Hot mot tjänsteman, Göteborg

I Angereds centrum grips en man av ordningsvakterna på en restaurang. Mannen som hade kniv är misstänkt för hot mot tjänsteman. Det finns inga uppgifter om personskador.

02.27 Tillgrepp av fortskaffningsmedel, Lerum
I Lerum upptäcker ägarna till en bil att den precis blivit stulen och de kontaktar polisen samt följer efter bilen. Polis informeras initalt löpande om var bilen är och följer sedan efter den tills den kan stoppas i närheten av Kinna. Två unga män grips misstänkta för tillgrepp av fortskaffningsmedel, drograttfylleri/eget bruk av narkotika, olovlig körning samt grov vårdslöshet i trafik. Bilen bärgas.

04.54 Rån, Mariestad
En man har blivit slagen i ansiktet och rånad på sin mobiltelefon och plånbok. Polis kallas till platsen och den misstänkta gärningsmannen grips.

06.38 Trafikolycka, Borås
Singelolycka på riksväg 40, Nabbamotet. Inga personskador.

Mest läst av andra