Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Dalarna, Avesta, Falun, Ludvika, Räven, Dalarnas län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt

Det har varit en lugn natt operativt i polisområde Dalarna

Dalarna, Avesta, Falun, Ludvika, Räven, Dalarnas län

Avesta, olaga hot
22.33: En kvinna i 40-årsåldern kontaktar polisen och uppger att hon blivit hotad av en man i 55-årsåldern. Polispatrull tar upp en anmälan olaga hot, ingen person är frihetsberövad.

Falun, häleri
02.47: Två män, båda i 30-årsåldern misstänks för häleri efter att de ertappats då de rullar en stulen moped. Mopeden överlämnad till rättmätig ägare, de båda männen är uppsatta som misstänkta i anmälan häleri. Ingen person är frihetsberövad.

Falun, våldsamt motstånd samt våld mot tjänsteman
02.58: En ordningsvakt på en krog i Falun har ingripit mot en man i 18-årsåldern. I samband med detta gör sig ynglingen misstänkt för våldsamt motstånd samt våld mot tjänsteman. Ynglingen handfängslad och under kontroll av ordningsvakter, polis anländer platsen och upprättar anmälan. Misstänkt är inte vidare frihetsberövad.

Ludvika Lv644, Olovlig körning
06.12: Man i 35-årsåldern misstänks för olovlig körning. Mannen har villkor för att framföra körkortspliktigt fordon men detta villkoret saknades i aktuellt fordon. Anmälan upprättad.

I övrigt har inga grövre brott har kommit till polisens kännedom under natten. Ärende har varit av rutinkaraktär med kontroll av personer samt fordon. Det har även inträffat flertalet viltolyckor. Det ha räven hanteras ärende med psykisk ohälsa.

Händelsekarta

Laddar karta...