Karta som med röd fyrkant ramar in Halmstad, Jaktfalksvägen, Fyllinge, Falkenberg, Utmarksvägen, Gärde, Varberg, Laholm, Ängelholmsvägen, Furulundsskolan, Halland, Hallands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning kväll och natt Det har varit en normal kväll/natt och inga större händelser har rapporterats till polisen. Dagens presstalesman är Thomas Fuxborg.

Halmstad, Jaktfalksvägen, Fyllinge, Falkenberg, Utmarksvägen, Gärde, Varberg, Laholm, Ängelholmsvägen, Furulundsskolan, Halland, Hallands län

23.26 Halmstad, skadegörelse genom brand
Polis och räddningstjänst larmas till Jaktfalksvägen i Fyllinge med anledning av att något brinner vid dagiset. Väl på plats visar det sig att det brinner i ett skjul invid dagiset. Räddningstjänsten släcker.

23.53 Falkenberg, skadegörelse genom brand
Polis och räddningstjänst larmas till Utmarksvägen vid Östra Gärde med anledning av att en mopded brinner. Polisen skriver anmälan gällande skadegörelse genom brand.

01.05 Varberg, inbrott
Vid Kantorgatan upptäcker en dotter till familojen att det varit inbrott i deras bostad. Någon har lyft ut ett fönster och tagit sig in i bostaden. Okänt vad som saknas. 

03.12 Laholm, inbrott
Inbrottslarmet går på Preem vid Ängelholmsvägen och när väktare kommer fram till platsen upptäcker väktaren att en bakdörr är uppbruten. En av tjuvarna kommer ut från lokalen och slår en slägga i väktarens bils motorhuv innan denne springer från platsen. Tjuvarna har varit minst två stycken. De har försökt att baxa ut ett kassaskåp men blivit avbrutna av väktaren. Eventuellt har tjuvarna fått med sig tobaksvaror. Väktaren kommer inte till skada. Ingen gripen. 

05.47 Halmstad, stöld
Vid Furulundsskolan blir flera fotbollsspelare som deltar i en cup bestulna på sina mobiltelefoner. Tre killar ses springa från platsen och de har tagit sig in på skolan genom en öppen dörr. 

Polisen Halland

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra