Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Laholm, Kungsbacka, Villastaden, Varberg, Strandgatan, Hallands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning kväll och natt Dagens presstalesperson är Hans Lippens (7-16)

Laholm, Kungsbacka, Villastaden, Varberg, Strandgatan, Hallands län

190330

Kl 23:44              Laholm, ev inbrott alt olaga intrång
Vaktbolag larmar polisen angående ett inbrottslarm på Glänningeskolan. I kameran ser man två mörkklädda personer med ryggsäckar inne på området. Polispatruller är snabbt på platsen för eftersök men ingen är gripen. Två personer kontrolleras i anslutning till platsen men kan inte knytas till gärningen. Anmälan skrivs olaga intrång, oklart om något är tillgripet.

Kl 00:47              Kungsbacka, narkotikabrott

En person kontriolleras i Västra Villastaden och han misstänks för ringa narkotikabrott eget bruk. Den misstänkte är i 25 års åldern och medtas för kroppsbesiktning och fortsatt utredning

Kl 01:04              Varberg, narkotikabrott och fylleri
Ordningsvakt ingriper mot en person vid Strandgatan i Varberg. En man i 20 års åldern medtas för och misstänks för narkotikabrott eget bruk och han får också sova berusningen av sig på stationen.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra