Sammanfattning kväll och natt Nedan följer ett urval av nattens händelser.

Ålängesvägen, Simmarevägen, Varberg, Sibbarp, Hallands län

02.47 Brand, Halmstad
Larm om att en restaurang på Ålängesvägen brinner. Det brinner med öppna lågor. Enligt uppgifter från platsen kommer lokalen troligen bli helt utbränd. Det finns ingen spridningsrisk. Inga kända personskador. Det är för närvarande oklart vad som orsakat branden. En förundersökning gällande mordbrand inleds och platsen spärras av för en teknisk undersökning.

03.20 Försök till stöld, Halmstad
I ett hus på Simmarevägen vaknar boende av någon försöker bryta sig in och larmar polis. Polis kommer till platsen och upptäcker brytmärken. En polishund söker i området och får upp spår. En man i 35-årsåldern grips misstänkt för försök till grov stöld.

03.26 Rattfylleri, Varberg
I Sibbarp har en personbil kört i diket. Det finns inga uppgifter om personskador. En man blåser positivt och får följa med för provtagning misstänkt för rattfylleri. Han har heller inget körkort och misstänks därför även för olovlig körning.

Källa: https://polisen.se/aktuellt/handelser/2020/september/14/14-september-0600-sammanfattning-kvall-och-natt-hallands-lan/

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mer om bränder

På vår särskilda sida om bränder kan du läsa mer.

Mest läst av andra