Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Varberg, Kungsbacka, Hede, Halmstad, Strandgatan, Falkenberg, Stenfalksvägen, Simlångsdalen, Hallands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning kväll och natt God morgon. Ett urval av kvällen/nattens händelser i länet

Varberg, Kungsbacka, Hede, Halmstad, Strandgatan, Falkenberg, Stenfalksvägen, Simlångsdalen, Hallands län

Dagens presstalesperson är Tommy Nyman och till kvällen kommer Thomas Fuxborg.

17.13 Varberg, rattfylleri
På Påskbergsvägen stoppade polispatrull en bil för kontroll. Föraren som var en man i 25-årsåldern misstänks för drograttfylleri. Han fick följa med för provtagning.

18.04 Kungsbacka, stöld
Ordningsvakt följer efter kvinna med små barn som stulit på Hede Fashion Outlet. Kvinnan går mot pendelstationen vid Hede. Där kan polis få kontakt med kvinnan som anmäls för stöld i butik.

21.30 Halmstad, narkotikabrott
På Strandgatan kontrollerar polispatrull en man i 20-årsåldern. Han misstänks vara narkotikapåverkad och får därför följa med för provtagning misstänkt för narkotikabrott eget bruk.

21.40 Falkenberg, skadegörelse genom brand
Räddningstjänst och polis kallas till Stenfalksvägen där en moped som står och brinner. Räddningstjänsten släcker och polispatrullen skriver en anmälan om skadegörelse genom brand. Ingen misstänkt. 

01.58 Halmstad, brand
Räddningstjänst och polis larmas till en brand i ett fritidshus i Simlångsdalen. Räddningstjänsten släcker branden. Oklart i vilken omfattning huset skadats. Platsen avspärrad ocn anmälan om allmänfarlig vårdslöshet är skriven. Ingen misstänkt finns i nuläget. En teknisk undersökning kommer att genomföras.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra