Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Halmstad, Broddesonsgatan, Brogatan, Varberg, Hallands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning kväll och natt God morgon. Enligt vakthavande befälet i region har det varit en normal polisiär natt. Dagens presstalesperson är Hans Lippens

Halmstad, Broddesonsgatan, Brogatan, Varberg, Hallands län

181007

Kl 16:46             Halmstad, villabrand

Räddningstjänsts och polis larmas till Broddesonsgatan där det ska brinna i en villa. Branden släcktes och det var ett garage mellan två hus som brunnit. En person är avförd med ambulans till sjukhus för kontroll. Chockad men i övrigt oskadd.  Platsen avspärrad för teknisk undersökning så snart det är möjligt.

Kl 20:13             Halmstad, misshandel

Polis larmas till Brogatan i centrala Halmstad där det enligt uppgift varit ett bål. Tre målsägande uppger att de blivit slagna av för dem okända personer. Ingen är gripen och polispatrull skriver tre anmälningar rörande misshandel. Oklart om någon av de misshandlade har behövt uppsöka sjukhus.

 Kl 20:24            Varberg. Trafikolycka med vilt

En personbil har kolliderat med en älg. De två som satt i bilen är båda transporterade med ambulans till sjukhus Skadeläget är oklart. Älgen ligger kvar på platsen och tas omhand av jakträttsinnehavaren.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra