Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Halmstad, Viktoriagatan, Stationsgatan, Vallås, Hallands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning kväll och natt Dagens presstalesperson är på plats.

Halmstad, Viktoriagatan, Stationsgatan, Vallås, Hallands län

22:22 Halmstad, vållande till kroppsskada: En patrull stannar vid en trafikolycka på Viktoriagatan. En kvinna i 50-årsåldern har slagit i bakhuvudet samt skadat en arm i samband med en kollision mellan två elscootrar. Skadorna är dock inte av en sådan omfattning att kvinnan är i behov av sjukhusvård. Patrullen skriver en anmälan om vållande till kroppsskada. Misstänkt är föraren av den andra elscootern, en man i 25-årsåldern.

23:16 Halmstad, mordbrand: Räddningstjänsten kontaktar polisen från en släckningsinsats vid en företagsfastighet på Kristinehed. Detta då ägaren har upplyst räddningstjänsten om att det varit inbrott i byggnaden strax innan det började brinna. Branden är släckt omkring klockan 01:40. Polisen har upprättat avspärrningar och en teknisk undersökning kommer att genomföras på platsen. Händelsen rubriceras i nuläget som mordbrand.

23:56 Halmstad, skadegörelse: Polis rycker ut till Stationsgatan efter larm om en brinnande bil. Det finns uppgifter om att ett antal personer rört sig vid bilen strax innan den fattade eld. Bilen blir helt utbränd innan räddningstjänsten lyckas släcka. Ytterligare fyra bilar brandskadas. Polisen har inte påträffat någon misstänkt person. En anmälan om skadegörelse upprättas.

01: 17 Halmstad, olaga intrång: En polispatrull åker fram till en adress på Vallås efter att allmänhet sett misstänkta personer gå in på en förskola. På platsen påträffar man två tjejer i 20-årsåldern samt tre killar. En anmälan gällande olaga intrång upprättas. Misstänkta är de två tjejerna. En av killarna, i övre tonåren, körs till sin hemadress och överlämnas till vårdnadshavare.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra