Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Frennarp, Halmstad, Furet, Nyatorp, Hallands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning kväll och natt Nedan följer en sammanfattning av händelser i länet.

Frennarp, Halmstad, Furet, Nyatorp, Hallands län

19.54 Brand, Frennarp, Halmstad. Larm inkommer om brand i ett garage intill en villa. Samtliga personer i villan är ute ur den, men en av dem har fått rökskador. Polis, räddningstjänst och ambulans skickas till platsen. Orsaken till branden har varit en kortslutning i ett elskåp.

21.46 Misshandel, Furet, Halmstad. Polis skickas till en bostad där en man enligt uppgift blivit misshandlad av en annan man. När polis anländer finns båda kvar på platsen, och man griper en av dem som misstänkt för misshandel. Det finns inga uppgifter om att den misshandlade mannen behövde i vård i anslutning till händelsen.

04.20  Stöld, Nyatorp, Halmstad. En inringare till polisen har sett en man försöka få loss en damcykel med en vinkelslip. Mannen lyckas dock inte, utan bär i stället med sig cykeln. Polis som kommer till platsen kan säkra en man, som först springer i från patrullen. Mannen har cykeln och är nu misstänkt för stöld av cykeln, häleri av en vinkelslip och narkotikabrott genom innehav. 

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra