Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Norrdal, Tylösand, Halmstad, Vallås, Hallands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning kväll och natt

Nedan följer ett urval av nattens händelser.

Norrdal, Tylösand, Halmstad, Vallås, Hallands län

22.12 Stöld Varberg
Det har varit inbrott i en bostad i Norrdal. Oklart vad som stulits. En anmälan om stöld upprättas. 

22.48 Misshandel, Halmstad
Flera personer uppges vara inblandade i ett bråk i Tylösand. Oklart om någon skadats. Tre personer grips. 

00.38 Misstänkt farligt föremål, Halmstad
Ett föremål som misstänks vara farligt upptäcks utanför ett hus i Halmstad. Polis kallas till platsen som spärras av i avvaktan på att föremålet kan undersökas.

Föremålet oskadligörs och en anmälan om försök till allmänfarlig ödeläggelse samt brott mot lagen om brandfarliga och explosiva varor upprättas. Inga personskador. Platsen kommer att undersökas av tekniker. Det är tidigt i utredningen och inga ytterligare uppgifter kan lämnas i nuläget.

01.13 Brand, Halmstad
I Vallås brinner en parkerad bil. En anmälan om mordbrand upprättas, detta pga av att bilen stod nära ett hus och det fanns spridningsrisk till bostaden ifråga. 

02.33 Hot mot tjänsteman, Halmstad
En berusad person omhändertas i Tylösand. I samband med detta blir mannen våldsam om en anmälan om hot mot tjänsteman samt våldsamt motstånd upprättas. 

04.15 Stöld, Halmstad
Larm om inbrott på Systembolaget i Laholm. Det är för närvarande oklart vad som stulits. Ingen gripen. Platsen spärras av och kommer att undersökas av tekniker.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Händelsekarta

Laddar karta...