Karta som med röd fyrkant ramar in Hylte, Halmstad, Laholm, Halland, Hallands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Godmorgon. Nedan följer ett mindre axplock av händelser som polisen har jobbat med i natt. Dagens presstalesperson är Hans Lippens ( 7-16 )

Hylte, Halmstad, Laholm, Halland, Hallands län

Kl 01:39, Hylte misshandel
Det har varit en privat fest i Hylte där två personer har blivit misshandlade av en för dem känd person inomhus i en bostad. Polis har varit på platsen och tagit upp tre anmälningar rörande misshandel.
Gärningsmannen är ej gripen och fanns inte kvar på platsen. Han är namngiven och samtliga uppgifter ingår i förundersökningen. Ingen av dem behövde uppsöka sjukhus.

Kl 02:58. Halmstad, rattfylleri
En polispatrull stoppar och kontrollerar en bilförare på Bissmarkgatan och föraren misstänks för rattfylleri alt drog rattfylleri. Medtas för fortsatt provtagning och utredning.

Kl 03:05. Laholm, bilbrand
En bil har brunnit invid Järnvägsstationen i Laholm. Räddnignstjänsten har släckt branden och polisen skriver anmälan skadegörelse genom brand. Ingen är gripen för gärningen.

Polisen Halland

Mest läst av andra