Karta som med röd fyrkant ramar in Bräcke, Låsböle, Krokom, Långan, Berg, Hara, Jämtlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Ett urval av nattens polisverksamhet 22:00-07:00.

Bräcke, Låsböle, Krokom, Långan, Berg, Hara, Jämtlands län

Här följer ett urval av nattens händelser:

22:07 Viltolycka, Bräcke:
Polisen får in en anmälan om en olycka med en personbil och ett rådjur på länsväg 592, Bräcke. Inga personskador rapporteras.

22:58 Viltolycka, Åre:
Polisen får in en anmälan om en olycka med en personbil och ett rådjur på länsväg 321, Låsböle. Inga personskador rapporteras.

00:34 Viltolycka, Krokom:
Polisen får in en anmälan om en olycka med en personbil och en ren på länsväg 340, Långan. Inga personskador rapporteras.

03:01 Viltolycka, Åre:
Polisen får in en anmälan om en olycka med en personbil och ett rådjur på länsväg 629, Hallen. Inga personskador rapporteras.

04:19 Viltolycka, Krokom:
Polisen får in en anmälan om en olycka med en personbil och en älg på länsväg 670, Ede. Inga personskador rapporteras.

06:25 Viltolycka, Berg:
Polisen får in en anmälan om en olycka med en personbil och ett rådjur på länsväg 992 i höjd med Hara. Det finns inga uppgifter om personskador.

Övrigt:
Polisen har även utfört kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Uppdatering 07:55:

06:16 Drograttfylleri, Östersund:
I samband med en trafikkontroll i Östersund misstänks en förare vara påverkad av narkotika och får följa med för provtagning. En anmälan gällande drograttfylleri och ringa narkotikabrott (bruk) upprättas.

Mest läst av andra