Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Skillingaryd, Nässjö, Jönköpings län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt

Här följer en kort sammanfattning från nattens händelser.

Skillingaryd, Nässjö, Jönköpings län

Polisens regionledningscentral har under natten mellan 22:00 och 07:00 hanterat ett 50-tal ärenden som rör Jönköpings län.

Polis stoppade man efter stöld
22:23 får polisen larm om en befarad stöld som skett vid ett företag i Skillingaryd. Någon ska där ha plockat med sig saker från en container och sedan lämnat i en bil. Polis rycker ut och kan efter en stund få stopp på det misstänkta fordonet. Efter kontroll framkommer att föraren, som är en man i 60-årsåldern, stulit koppar från det drabbade företaget. En anmälan om stöld har sedan upprättats.

Krockad bil stod mitt i vägen
03:35 får polisen information om en krockad bil som står mitt i vägbanan i centrala Nässjö. Inom kort fattas misstankar om att det rör sig om bil som stulits. Polis kommer till platsen där ingen förare eller några passagerare finns kvar. En anmälan gällande tillgrepp av fortskaffningsmedel samt smitning från trafikolycksplats har upprättats.

Polisen har utöver detta bland annat gjort diverse rutinmässiga kontroller på eget initiativ eller efter larm från allmänheten.

Källa: https://polisen.se/aktuellt/handelser/2024/juni/25/25-juni-07.55-sammanfattning-natt-jonkopings-lan/

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Händelsekarta

Laddar karta...