Karta som med röd fyrkant ramar in Anderstorp, Gislaved, Flisby, Nässjö, Jönköpings län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Nattsammanfattning

Anderstorp, Gislaved, Flisby, Nässjö, Jönköpings län

God morgon!
Mellan 22 och 07 har polisens regionledningscentral hanterat 56 ärenden i som rör Jönköpings län. De flesta har varit av rutinkaraktär. Men det har också rört sig om flera mindre trafikolyckor som bedöms vara relaterade till olämpligt beteende i trafiken i form av lek.

23:28 Anderstorp, Gislaved
En bil sladdar in i en järnstolpe. Två personer drabbade. Enligt räddningstjänsten handlar det om ungdomar som lekt i itrafiken. Polispatrull kommer skriver anmälan om trafikolycka utan misstanke om brott. På samma plats fick en förare av A-traktor böter med anledning av att det var för många personer i fordonet. Ytterligare en olycka skedde i Anderstorp cirka 20 minuter tidigare. Även då en person i 20-årsåldern som tappat kontrollen över fordonet kört in i en sten. 

03:19 Länsväg 951, Flisby, Nässjö

Förbipasserande som anträffat en kvinna i samband med en trafikolycka ringer in till polisens ledningscentral. Kvinnan bedöms vara berusad och blåser positivt i polisens sållningsinstrument. Kvinnan skadades inte vid olyckan men ska ha glidit av vägen och in i ett staket. Föraren, en kvinna i 50-årsåldern, misstänks för rattfylleri. 

Mest läst av andra