Karta som med röd fyrkant ramar in Tånnö, Värnamo, Jönköpings län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Sammanfattning av nattens händelser.

Tånnö, Värnamo, Jönköpings län

Sedan 22:00 igår har polisens regionledningscentral hanterat ett 40-tal ärenden som rör Jönköpings län. Ingen har gripits för brott. En person har omhändertagits för misstänkt påverkan av narkotika. Den fick följa med för provtagning.

00:47 Polisen larmades till E4 norrgående riktning. I höjd med Tånnö söder om Värnamo hade en lastbil vält och blockerade vägen. Föraren, en man i 30-årsåldern, fördes till sjukhus men verkar inte ha skadats allvarligt. Polisen kommer att utreda olyckan, och en anmälan om vårdslöshet i trafik är upprättad.

04:53 SOS larmade räddningstjänst och polis till en bostad några kilometer norr om Värnamo med anledning av en brand i en carport. Carporten brann ner. Ingen person kom till skada. Polisen misstänker att branden var anlagd och en anmälan om skadegörelse genom brand är upprättad. Det finns i nuläget ingen misstänkt. Platsen är avspärrad och en brottsplatsundersökning kommer att ske under onsdagen.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra