Karta som med röd fyrkant ramar in Norrbottens län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning kväll Kvällens händelser i länet

Norrbottens län

17:23 - Trafikolycka, Luleå
En cyklist påkörd av en bil på Örnäset i Luleå. Cyklisten förd till sjukshus med ambulans, frågor gällande skadeläget hänvisas till sjukvården. Polispatrullen upprättar en anmälan gällande vårdslöshet i trafik och vållande till kroppsskada.

18:01 - Ringa narkotikabrott, Luleå
En person är misstänkt för ringa narkotikabrott (eget bruk) efter att ha kontrollerats på en innergård i centrala Luleå. En annan person som befann sig på platsen avvisades med stöd av polislagen.

18:44 - Grov olovlg körning, Kalix
En man i 30-årsåldern är misstänkt för grov olovlig körning efter att ha stoppats i en bil av en polispatrull i centrala Kalix.

18:48 - Bråk, Luleå
Ett flertal samtal inkommer till ledningscentralen om ett bråk på en adress på Malmudden i Luleå. Personerna som bråka ska känna varandra sedan tidigare. Polispatrullerna som varit på platsen upprättar tre anmälnigar; en angående misshandel, en angående olaga hot och en angående skadegörelse. Exakt vad som hänt får utrednigen visa. Ingen frihetsberövad i ärendet.

Mest läst av andra