Karta som med röd fyrkant ramar in Kumla, Degerfors, Strömsnäs, Örebro, Norrby, Örebro län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Det har varit en lugn natt i länet. Nedan följer ett urval av händelser som vi har hanterat

Kumla, Degerfors, Strömsnäs, Örebro, Norrby, Örebro län

Ringa stöld, Kumla kl. 22.55

En man i 30-årsåldern är misstänkt för att ha stulit varor i en butik i centrum. Mannen blir misstänkt för ringa stöld.

Stöld genom inbrott, Degerfors kl. 01.03

Ett vaktbolag meddelar att de har fått ett larm från en villa i Strömsnäs. Ingen person var hemma vid tillfället. Polisen har varit på plats och spärrat av det för att en brottsplatsundersökning ska kunna bli gjord. I nuläget finns det ingen misstänkt person i detta ärende.

Olaga intrång, Örebro kl. 01.36

Två män, den ena i 25-årsåldern och den andra i 40-årsåldern, är misstänkta för att ha tagit sig in på en inhägnad byggarbetsplats i Norrby. Patrullen skriver anmälan om olaga intrång och de båda männen blir avlägsnade från platsen.

Utöver detta har vi bland annat kontrollerat 17 personer eller fordon, hanterat ett trafikbrott, hanterat ett ärende gällande psykisk ohälsa och hanterat en viltolycka utan personskada.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra