Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Örebro, Karlskoga, Kumla, Kvarnparken, Örebro län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt

Det har varit en relativt normal natt i länet. Nedan följer ett urval av händelser som vi har hanterat

Örebro, Karlskoga, Kumla, Kvarnparken, Örebro län

Misshandel, Örebro kl. 22.13

En man i 25-årsåldern är misstänkt för att ha misshandlat en kvinna i 30-årsålden i deras bostad. Kvinnan fick skador i ansiktet och är körd till sjukhus för vård samt dokumentation av skador.

Mannen är gripen som misstänkt för misshandel i nära relation och efter förhör är han anhållen efter beslut av åklagare.

Vapenbrott, Örebro kl. 22.29

En eller flera okända personer har skjutit i vart fall ett skott som har träffat en balkongdörr till en lägenhet i ett bostadsområde i västra Örebro. Polisen har varit på plats och man har sökt efter misstänkta utan att hitta någon. Man har även genomfört ett antal olika utredningsåtgärder på platsen. En person befann sig i bostaden vid händelsen men ingen person blev skadad. Polisen skriver en anmälan om grovt vapenbrott och framkallande av fara för annan.

Våldsamt motstånd, Karlskoga kl. 02.02

En man som blev omhändertagen, av ordningsvakt vid en restaurang, på grund av hög berusning blev misstänkt för våldsamt motstånd i samband med omhändertagandet. Den misstänkta mannen är i 50-årsåldern.

Skadegörelse, Kumla kl. 05.14

En eller flera okända personer har försökt bryta upp en dörr till ett trapphus i Kvarnparken. Polisen har varit på plats för att söka efter misstänkta personer men har inte hittat någon. Patrullen skriver en anmälan om skadegörelse på dörren.

I övrigt har vi bland annat kontrollerat 24 personer eller fordon, omhändertagit sex personer enligt LOB och hanterat ett ärende gällande psykisk ohälsa.

Händelsekarta

Laddar karta...