Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Örebro, Adolfsberg, Odensbacken, Lindesberg, Spelande, Örebro län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt

Nedan följer en sammanfattning av natten.

Örebro, Adolfsberg, Odensbacken, Lindesberg, Spelande, Örebro län

Örebro

23.23: I Adolfsberg stoppas ett fordon för kontroll och föraren, en man i 20-årsåldern, blir misstänkt för drograttfylleri samt ringa narkotikabrott eget bruk. Mannen får följa med för ytterligare provtagning och en analys av det får visa om mannen haft något olagligt i kroppen.

01.45: Det går ett larm från ett apotek i Odensbacken och patrull som kommer till platsen upptäcker hur någon slagit sönder ett fönster. Ingen person är gripen och det skrivs en anmälan om stöld genom inbrott.

Lindesberg

03.37: En anmälare ringer in med anledning av att denne vaknat upp och noterat hur två personer befunnit sig utanför bostaden med en stege. En patrull har åkt i området utan att anträffa några personer men det upprättas en anmälan om förberedelse till stöld.

Patrullerna har under natten även fått hantera ärenden gällande högt spelande musik samt omhändertagit flera personer enligt lagen om omhändertagande av berusade personer. Flera fordonskontroller har genomförts och en förare har fått böter efter att ha genomfört en förbjuden vänstersväng.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Händelsekarta

Laddar karta...