Karta som med röd fyrkant ramar in Örebro, Tybble, Marieberg, Nora, Karlskoga, Bohult, Degerfors, Strömtorp, Örebro län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Nedan följer en sammanfattning av natten.

Örebro, Tybble, Marieberg, Nora, Karlskoga, Bohult, Degerfors, Strömtorp, Örebro län

Örebro

23.53: En man i 25-årsåldern blir misstänkt för ringa stöld efter att ha stulit från en matbutik i Tybble.

01.45: Patrull kallas till Marieberg med anledning av att en man i 35-årsåldern ska ha slagit personer som denne färdades med i en bil. Mannen är nu misstänkt för misshandel och blev omhändertagen enligt lagen om omhändertagande av berusade personer.

Nora

01.44: I centrala Nora stoppas ett fordon och föraren, en person i övre tonåren, blir misstänkt för drograttfylleri. Personen får följa med för provtagning och en analys av det får visa om denne haft något olagligt i kroppen.

Karlskoga

22.02: En kvinna i 30-årsåldern kontrolleras och blir misstänkt för ringa narkotikabrott innehav.

00.25: I samband med en fordonskontroll blir en passagerare, en man 25-årsåldern, misstänkt för ringa narkotikabrott eget bruk.

00.45: Det upprättas en anmälan om skadegörelse efter att någon krossat en ruta in till en port på en fastighet i Bohult.

Degerfors

02.49: En lokförare ringer in med anledning av att denne kört på något på spåret vid Strömtorp. De befarar att någon skadats och även räddningstjänst och SOS larmas ut. Man kan påträffa en cykel men ingen person och lite längre ner på spåret ligger ytterligare en cykel. Räddningstjänst och ambulans lämnade vid 03.40 och det skrivs en anmälan om sabotage. 

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra