Karta som med röd fyrkant ramar in Linköping, Eksjö, Gislaved, Reftele, Ladugården, Östergötland, Östergötlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning kväll Sammanfattning kvällspasset

Linköping, Eksjö, Gislaved, Reftele, Ladugården, Östergötland, Östergötlands län

Ett kvällspass med många inkommande ärenden. C:a 170 händelser har inrapporterats till Polisens Regionsledningscentral. En person har gripits misstänkt för brott och fyra personer har frihetsberövats gällande fylleri och ordningsstörningar.

KL 13.52 Linköping. Misshandel och olaga hot i relation samt skadegörelse i lägenheten. Gärningsmannen född 81 gripen på platsen. Kvinnan inte i behov av sjukvård.

 

KL 18.27 Eksjö. Äldre man f 25 har kört på en hund på en väg som uppges vara en cykelbana/ mindre väg. Hunden dog och ägaren chockades av händelsen. Mannen utpekad och kunde hämtas till förhör. Enligt mannen har denne blivit misshandlad av kvinnan med hunden efter att han kört på hunden.  Mannen kommer att uppsöka sjukhus för att få sina skador omsedda.

 

KL 20.07 Gislaved Reftele.  Brand i ladugård. Byggnaden är enligt inkommande uppgifter helt övertänd. Inga djur i ladugården. Händelsen kommer att rubriceras som mordbrand med anledning av stort värde.

 

Mikael Ehne// vakthavande befäl

 

Polisen Östergötland

Mest läst av andra