Karta som med röd fyrkant ramar in Jönköping, Östergötlands Län, Skärblacka, Linköping, Östergötland, Östergötlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Sammanfattning natt i Jönköping och Östergötlands län.

Jönköping, Östergötlands Län, Skärblacka, Linköping, Östergötland, Östergötlands län

Polisen har under natten hanterat 123 ärenden. En person har gripits för brott. 13 personer har frihetsberövats av andra anledningar. Natten har varit lugn.

 

Vid 01.30-tiden inträffade en trafikolycka på lv 1153 vid Kullerstad utanför Skärblacka i Östergötland. Olyckan var en singelolycka och föraren var en man född 1991. Föraren som var ensam i bilen fördes med ambulans till sjukhus. Han misstänks för rattfylleri genom att vara påverkade av droger samt för olovlig körning. Han bedöms inte vara allvarligt skadad.

 

Vid 03-tiden greps en person för misstänkt brott mot vapenlagen i Linköping. I samband med en kontroll vid misstanke om bruk av narkotika anträffades en pistol samt ammunition. Det gick i nuläget inte att avgöra om pistolen är i brukbart skick. Den gripna mannen är i 30-årsåldern.

 

I övrigt har inga allvarliga händelser kommit till polisens kännedom.

Polisen Östergötland

Mest läst av andra