Gå direkt till de mest lästa händelserna från Polisen

Sammanfattning natt Sammanfattning av polisverksamheten i Östergötlands län.

Östergötland, Industrigatan, Linköping, Marstadsvägen, Motala, Östergötlands län

06.20 polisen har hittills detta dygn hanterat ett 25-tal ärenden i polisområde Östergötland. De flesta ärenden utan brottsmisstankar. Ingen person har gripits men två har omhändertagits för berusning/ordningsstörning och två för provtagning.

00.02 vid en rutinkontroll av en bilist på Industrigatan i Linköping uppstod misstanke om drograttfylleri på föraren, en man i 35-årsåldern. Förutom drograttfylleri misstänks mannen även för ringa narkotikabrott eget bruk och innehav, dopingbrott och olovlig körning. En manlig passagerar i 25-årsåldern blev misstänkt för ringa narkotikabrott eget bruk samt dopingbrott eget bruk och fick också följa med för provtagning och förhör.

03.18 en inringare ringde till polisen och berättade att man kunde misstänka inbrott på griftegården på Marstadsvägen i Motala. En glasruta var krossad och föremål låg kastade utanför det krossade glaset. Polisen åkte till platsen och påbörjade en utredning om stöld genom inbrott. Även en platsundersökning är genomförd. Föremålen som kastats togs i beslag av polisen. Det finns ingen misstänkt.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra