Gå direkt till de mest lästa händelserna från Polisen

Sammanfattning natt Sammanfattning av nattens händelser.

Linköping, Skäggetorp, Östgötagatan, Kisa, Berga, Kneippen, Norrköping, Östergötlands län

Sedan midnatt har polisens regionledningscentral hanterat 43 ärendet gällande Östergötlands  län. Ingen person har gripits misstänkt för brott. Detonationen i Linköping hanteras och uppdateras i separat text publicerad igår, måndag.

01:17 Polisen larmades till en lägenhet i Skäggetorp med anledning av misstänkt bråk i en lägenhet. När polisen kom på plats fanns en kvinna i lägenheten som ska ha blivit slagen av en man som hon har en relation till. Hon hade inga synliga skador och behövde inte uppsöka akutsjukvård. Mannen fanns inte kvar i lägenheten och är därmed inte gripen. En anmälan om misshandel och stöld är upprättad.

02:22 Polisen beordrades till Östgötagatan i Kisa med anledning av ett inbrottslarm i en butik. När polis kom på plats fanns ingen person kvar. Snus hade stulits i butiken. Det finns ingen misstänkt för stölden.

03:57 Polisen larmades till området Berga där en moped som stod parkerad utomhus brann. Branden släcktes och en anmälan om skadegörelse genom brand är upprättad.

03:39 En polispatrull stannade och kontrollerade en personbil i Kneippen i Norrköping. Föraren, en man i 25-årsåldern, visade tecken på att vara påverkad av narkotika och fick följa med för provtagning. Han misstänkts för rattfylleri under påverkan av droger.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mer om bränder

På vår särskilda sida om bränder kan du läsa mer.

Mest läst av andra