Karta som med röd fyrkant ramar in Bockarpsvägen, Mjölby, Linköping, Östergötlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt God morgon! Här kommer ett urval av nattens händelser.

Bockarpsvägen, Mjölby, Linköping, Östergötlands län

Polisens regionledningscentral har under natten hanterat ett 100-tal ärenden som rör Östergötlands län. En person har gripits (se nedan).

22:03 I samband med en rutinmässig fordons- och förarkontroll på Bockarpsvägen i Mjölby uppstod misstanke om drograttfylleri mot föraren. Mannen i 30-årsåldern fick följa med polisen för provtagning samt förhör. 

01:29 Polis larmades till en bostad i Linköping med anledning av bråk på adressen. När polis anlänt greps en kvinna i 40-årsåldern misstänkt för misshandel i relation, våldsamt motstånd, våld/hot mot tjänsteman samt barnfridsbrott. Polisens presstjänst har inga uppgifter på att målsägande, en man i 35-årsåldern, ska ha behövt ambulansvård.

Utöver detta har polisen haft ärenden om psykisk ohälsa, fylleri, trafikbrott, viltolyckor samt diverse kontroller på eget initiativ eller efter larm från allmänheten som inte har lett till något allvarligt. Inga grövre våldsbrott har kommit till polisens kännedom.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra