Karta som med röd fyrkant ramar in Ringarum, Sankt Persgatan, Norrköping, Östergötlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Nattsammanfattning

Ringarum, Sankt Persgatan, Norrköping, Östergötlands län

Polisens regionledningscentral har under natten mellan 22:00 och 07:00 hanterat ett 65-tal ärenden som rör Östergötlands län.

Inga större händelser eller våldsbrott har kommit till polisens kännedom under natten.

Misstänkt bilrån i Ringarum

21:37 Polisen larmades av inringare till en adress i Ringarum med anledning av ett bråk. Det visade sig att en person blivit rånad på en bil och blivit utputtad ur den.

Efter ett antal förhör och ett omfattande utredningsarbete greps tre personer misstänkta för rån, grov misshandel samt grovt olaga hot. Målsägaren fördes till sjukhus med oklart skadeläge. Den stulna bilen är tagen i beslag för teknisk undersökning.

Krossade ruta och gjorde inbrott

00:30 Inringare larmade om ett pågående inbrott i en butik på Sankt Persgatan i Norrköping. Personer sågs krossa en ruta och ta sig in i lokalen.

Ingen person påträffades på brottsplatsen. Polisen förhörde vittnen och dokumenterade brottsplatsen.

En anmälan om stöld genom inbrott upprättades.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra