Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Linköping, Motala, Östergötlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt

Nattsammanfattning

Linköping, Motala, Östergötlands län

God morgon! 

Under natten mellan söndag och måndag har polisens regionledningscentral öst hanterat ett 50-tal ärenden som rör Östergötlands län. Det har bland annat rört sig om viltolyckor, kontroller av personer och fordon samt trygghetsskapande arbete.

00:01 Centrala Linköping 

Larm inkommer om att en person ska vara skadad efter ett bråk utomhus. En person anträffas skadad, dock inte allvarligt. Den skadade fördes till sjukhus och en anmälan om misshandel av normalgraden är upprättad. 

05:55 Agneshög, Motala 

Polisen får samtal om att en person beter sig påverkat och är hotfull. Den aktuelle mannen visar sig vara påverkad när polis kommer till platsen. Han omhändertas enligt lagen om berusade personer och är misstänkt för narkotikabrott samt grovt brott mot knivlagen. 

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Händelsekarta

Laddar karta...