Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Ramshäll, Berga, Norrköping, Fredriksdalsgatan, Östergötlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt

Nattsammanfattning

Ramshäll, Berga, Norrköping, Fredriksdalsgatan, Östergötlands län

Polisens regionledningscentral har under natten mellan 22:00 och 07:00 hanterat ett 80-tal ärenden som rör Östergötlands län.

Inga större händelser eller våldsbrott har kommit till polisens kännedom under natten.

Misstänkt fångades in i kamera

En kvinna ringer in till polisen och berättar att hon blivit misshandlad med ett vasst tillhygge av en man som ville ha pengar. Händelsen hade utspelat sig i Ramshäll.

Med hjälp av uppgifter från förhör kunde en misstänkt man ses i en polisens kameror i Berga. Detta ledde till att patrullerna fick en bild på en misstänkt man som också påträffades vid Majeldstorget.

Kvinnan kördes av polisen till sjukhus för omplåstring av icke allvarlig art.

Mannen , som är i 20-årsåldern, greps misstänkt för grov misshandel och anhölls senare under natten.

Misstänkt mordbrand i Norrköping

02:53 Polis och räddningstjänst larmades till Fredriksdalsgatan i Norrköping med anledning av brand i byggnad. En inringare kunde se att det brann med öppna lågor inne i en affärslokal.

Lågor slog ut på gatan när släckningsarbetet påbörjades och det fanns glassplitter flera meter utanför lokalen.

Efter att branden släckts genomsöktes lokalen efter skadade personer men inget hittades.

Brandplatsen spärrades av för teknisk undersökning då ingen naturlig orsak kunde ses till det inträffade. En förundersökning rörande mordbrand är öppnad. Ingen misstänkt är gripen.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Händelsekarta

Laddar karta...