Senaste händelserna

Viktigt meddelande till allmänheten i Hultsfreds tätort i Hultsfreds kommun, Kalmar län.

Karta som med röd fyrkant ramar in Skäggetorp, Linköping, Motala, Dunderbacken, Östergötlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt

Nattsammanfattning

Skäggetorp, Linköping, Motala, Dunderbacken, Östergötlands län

Polisens regionledningscentral har under natten mellan 22:00 och 07:00 hanterat ett 100-tal ärenden som rör Östergötlands län.

Inga större händelser eller våldsbrott har kommit till polisens kännedom under natten.

Man gripen för våld i nära relation

01:03 Polisen larmades till Skäggetorp i Linköping med anledning av en misstänkt misshandel. En man hade hotat samt brukat våld mot en bekant kvinna. Ambulanspersonal kontrollerade henne men det är oklart om det fanns behov av sjukhusvård.

Den misstänkta mannen, som är i 30-årsåldern, fanns kvar inomhus på platsen och greps av polis. Han är nu misstänkt för misshandel och grovt olaga hot.

Bilbrand i Finspång

02:51 Polis och räddningstjänst larmades till Dunderbacken i Motala med anledning av bilbränder. Det visade sig att fyra bilar var drabbade. Inga kända personskador.

En anmälan om skadegörelse genom brand upprättades då ingen naturlig brandorsak kunde ses.

Rättelse: Rätt adress är Dunderbacksvägen i Finspång

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Händelsekarta

Laddar karta...