Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Valla, Linköping, Östergötlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt

Nattsammanfattning

Valla, Linköping, Östergötlands län

God morgon!
Under natten till söndag har polisens regionledningscentral öst hanterat ett 130-tal ärenden som rör Östergötlands län. Det har bland annat rört sig om personkontroller, personer som omhändertagits enligt lagen om berusade personer, trygghetsskapande arbete och diverse trafikrelaterade ärenden.


23:43 Östra Valla, Linköping
Larm inkom om brand i buskar nära en skolbyggnad. På plats kan konstateras att det inte fanns någon spridningsrisk och inget större släckningsarbete krävdes för att släcka den mindre branden. En anmälan om skadegörelse genom brand har upprättats.

02:10 Västra Valla, Linköping
Polis har upprättat en anmälan om stöld genom inbrott efter att okända gärningspersoner tagit sig in i en bostad och stulit personliga ägodelar, bland annat. Det är i nuläget vad där är för värde på det som stulits från fastigheten. Ingen person har gripits som misstänkt. Vissa beslag har gjorts.


03:37 Innerstaden, Linköping
En man har gripits som misstänkt för misshandel efter en händelse i Linköpings innerstad under natten. Mannen är i 30-årsåldern och den utsatta personen är en kvinna. Hon ska inte ha blivit allvarligt fysiskt skadad vid händelsen. Mannen är utöver misshandel också misstänkt för narkotikabrott.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Händelsekarta

Laddar karta...