Karta som med röd fyrkant ramar in Östergötland, Sörgårdsgatan, Linköping, Östergötlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Sammanfattning av nattens polisverksamhet i polisområde Östergötland.

Östergötland, Sörgårdsgatan, Linköping, Östergötlands län

06.20 polisen har hittills detta dygn hanterat ett 40-tal rutinärenden, de flesta utan brottsmisstankar. En person har gripits, en har omhändertagits för berusning/ordningsstörning och en fick följa med för provtagning.

00.08 vid en rutinkontroll av en bilist på Sörgårdsgatan i Linköping uppstod misstanke om drograttfylleri och grov olovlig körning. En man i 25-årsåldern blev misstänkt för dessa brott och fick följa med för provtagning och förhör.

02.43 en polispatrull träffade på en man i Ryd, Linköping. Vid en kroppsvisitation påträffades något som polisen misstänker kan vara narkotika och som togs i beslag. Polisen fick misstankar om att mannen, som är i 40-årsåldern ägnade sig åt försäljning av narkotika vilket gjorde att även kontanter som anträffades vid kroppsvisitationen togs i beslag. Mannen blev inte frihetsberövad men är ändå misstänkt för ringa narkotikabrott innehav och överlåtelse av narkotika.

04.16 polisen fick uppgifter om att en kvinna kunde ha blivit utsatt för misshandel i en bostad i Ryd, Linköping. Polisen åkte till platsen och började utreda vad som kan ha hänt. Polisen inledde en förundersökning om misshandel i relation och en man i 40-årsåldern greps , misstänkt för misshandel. Mannen kommer att förhöras varefter åklagare kommer att fatta beslut om den fortsatta förundersökningen.

Inga andra brott eller händelser finns att rapportera om

Mest läst av andra