Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Kimstad, Norsholm, Norrköping, Östergötlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Trafikolycka

Trafikolycka i Kimstad

Kimstad, Norsholm, Norrköping, Östergötlands län

18:59 Polis och räddningstjänst har larmats till mellan Norsholm och Kimstad med anledning av en singelolycka. Flera personer är drabbade med oklart skadeläge.

19:23 En brand har uppstått på olycksplatsen där en personbil gått av vägen. Platsen spärras av för trafik och kontrolleras efter drabbade som kan ha lämnat olycksbilen. Flera personer är kritiskt skadade och förs till sjukhus för akutvård.

20:15 Tre personer är förda till sjukhus. Polisens tekniker är budade till platsen. Vittnen och drabbade förhörs för att reda ut vad som inträffat.  Av den anledningen är också en förundersökning öppnad för att utreda det inträffade.

22:11 Tre personer under 20 år har omkommit i samband med olyckan. Anhöriga är underättade. Utredningsarbetet fortsätter med syfte att klarlägga vad som inträffat. Ingen är i nuläget delgiven någon misstanke. Två personer i samma ålder vårdas på sjukhus.

22:26 Olycksbilen tas i beslag.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Händelsekarta

Laddar karta...