Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Norsholm, Trafikplats Norsholm, Norrköping, Östergötlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Trafikolycka

Trafikolycka på E4. Norrgående riktning i höjd med Norsholm.

Norsholm, Trafikplats Norsholm, Norrköping, Östergötlands län

16:00 SOS larmade polis, ambulans och räddningstjänst till E4 norrgående riktning. I höjd med trafikplats 115 Norsholm hade en bil kört in i bakdelen av en annan bil.

16:17 Polis var på plats. Polisens uppgift initialt är att dirigera trafiken. Skadeläget för de inblandade är inte känt för polisen ännu mer än att någon ska ha ont i nacken.

Trafiken på E4 i norrgående riktning påverkas med anledning av olyckan. Trafiken kan köra via avfarten mot Norsholm och sen köra på E4 igen. Men det har ändå uppstått köer.

16:56 Polisen lämnade olycksplatsen och trafiken släpptes på fullt ut igen. Tre personer var inblandade i olyckan, två män och en kvinna. Alla tre har kontrollerats av ambulanspersonal men de har inte behövt följa med till sjukhus. Den ena föraren, en man i 40-årsåldern, fick en ordningsbot för att han inte hållit tillräckligt avstånd till bilen framför. Det innebär att han behöver betala 2000 kronor i böter. 

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.