Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Brunnsbacken, Eskilstuna, Södermanlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Misshandel, grov

Man misshandlad - förd till sjukhus.

Brunnsbacken, Eskilstuna, Södermanlands län

20:59 Polis och ambulans larmades till området Brunnsbacken i centrala Eskilstuna med anledning av bråk vid en lägenhet. 

När polis anlänt till platsen anträffades en person inomhus skadad med ett vasst föremål. Ingen misstänkt gärningsperson fanns kvar på plats. 

21:12 Skadeläget är oklart men personen ska initialt vara vaken och talbar. En förundersökning gällande grov misshandel har inletts. 

21:19 Målsägande, en man i 50-årsåldern, har förts med ambulans till sjukhus. Fortsatt vaken och talbar men övriga frågor om skadeläget hänvisas till sjukvården.

21:35 Bostaden har spärrats av och en kriminalteknisk undersökning kommer genomföras. Polis kommer också genomföra dörrknackning i området samt prata med vittnen. Ingen har gripits i ärendet. 

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Händelsekarta

Laddar karta...