Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Södermanland, Skiftinge, Eskilstuna, Mariefredsvägen, Strängnäs, Södermanlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt

Nattsammanfattning

Södermanland, Skiftinge, Eskilstuna, Mariefredsvägen, Strängnäs, Södermanlands län

Polisens regionledningscentral har under natten mellan 22:00 och 07:00  hanterat ett 75-tal ärenden som rör Södermanland.

Inga större händelser eller våldsbrott har kommit till polisens kännedom under natten.

Misshandel i relation

Under kvällen larmades polisen till Skiftinge i Eskilstuna med anledning av misshandel i relation. En man i 40-årsåldern greps misstänkt för misshandel och olaga hot.

Det finns ingen uppgift om behov av ambulans eller akut sjukvård.

Rattfyllerist körde in på kyrkogård

01:27 Polisen larmades till Mariefredsvägen i Strängnäs med anledning av en trafikolycka. En bilist hade kört in på en kyrkogård och där kört omkull en gravsten. Föraren lämnade olycksplatsen springande enligt vittnen.

En patrull lyckades väl och lokaliserade föraren som greps. Lämpligt nog fanns det också en film som visade det olyckliga förloppet. Ingen person skadades.

Mannen som är i 50-årsåldern misstänks för rattfylleri samt grov olovlig körning.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Händelsekarta

Laddar karta...