Sammanfattning natt En sammanfattning av nattens händelser.

Södermanland, Torshälla, Eskilstuna, Södermanlands län

God morgon! Dagens presstalesperson är Dennis Johansson Strömberg. Till kvällen kommer Monica Bergström och Johnny Gustavsson. Idag bemannas presstelefonen fram till klockan 22:00. Övriga tider besvaras samtal till polisens pressnummer av personal vid regionledningscentralen i mån av tid.

Polisen i Södermanland har hanterat cirka 40 ärenden mellan klockan 22 och 07. Ingen har gripits. Här kommer ett urval av nattens händelser:

23:18 Polisen larmades till Torshälla i Eskilstuna där en man hade setts gå runt utomhus, på sig skulle mannen ha minst en kniv. Flera polispatruller åkte till platsen och mannen påträffades. Tre knivar påträffades och samtliga knivar togs i beslag. Ingen person ska ha skadats i samband med händelsen. Mannen, som är i 25-årsåldern, misstänks för grovt brott mot knivlagen samt ringa narkotikabrott eget bruk. Mannen fick följa med för tillnyktring.

23:34 Ett SOS-larm inkom till polisen gällande brandrök i ett flerfamiljshus i Torshälla, Eskilstuna. En man, som är i 25-årsåldern, misstänks för allmänfarlig vårdslöshet då en spisplatta hade lämnats på. Ingen person ska ha skadats i samband med händelsen.

Polispatrullerna har också hanterat rutinärenden exempelvis berusade personer, viltolyckor och trafikkontroller men inga grövre brott har kommit till polisens kännedom.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mer om bränder

På vår särskilda sida om bränder kan du läsa mer.

Mest läst av andra