Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Gökstensgatan, Eskilstuna, Skiftinge, Södermanlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt

God morgon! Här kommer ett urval av nattens händelser.

Gökstensgatan, Eskilstuna, Skiftinge, Södermanlands län

Polisens regionledningscentral har mellan klockan 22.00-07.00 hanterat ett 50-tal ärenden som rör Södermanlands län. 

01:10 Polis och räddningstjänst beordrades till Gökstensgatan i Eskilstuna med anledning av en brand. Enligt SOS-larmet ska en container ha börjat brinna. Polis och hundförare har varit på plats och sökt igenom området. Det finns i nuläget ingen misstänkt men en anmälan om skadegörelse genom brand kommer skrivas.  

02:44 Polis larmades till en lägenhet i Skiftinge, Eskilstuna, med anledning av bråk på adressen. När polis anlänt till platsen var målsägande, en kvinna i 30-årsåldern, ensam i bostaden. Gärningsmannen hade lämnat. Polispatrull kunde dock gripa den misstänkte, en man i 30-årsåldern, på en annan adress i Eskilstuna vid 03:24. Han är misstänkt för misshandel i relation samt narkotikabrott eget bruk och innehav. Målsägande fick föras till sjukhus för en kontroll.

Utöver detta har polisen haft ärenden om fylleri, trafikbrott, viltolyckor samt diverse kontroller på eget initiativ eller efter larm från allmänheten som inte har lett till något allvarligt. Inga grövre våldsbrott har kommit till polisens kännedom.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Händelsekarta

Laddar karta...