Karta som med röd fyrkant ramar in Parkgatan, Malmköping, Flen, Katrineholm, Södermanlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt God morgon! Här kommer ett urval av nattens händelser.

Parkgatan, Malmköping, Flen, Katrineholm, Södermanlands län

Polisens regionledningscentral har mellan klockan 22.00-07.00 hanterat ett 20-tal ärenden som rör Södermanlands län. 

23:14 Polis, räddningstjänst och ambulans beordrades till Parkgatan i Malmköping, Flen, med anledning av en brand. Enligt SOS-larmet ska det vara rökfyllt i ett trapphus i en fastighet. När polis anlänt till platsen visade det sig att branden startat i en källare och att räddningstjänsten har kunnat släcka branden. Ingen person har skadats i samband med händelsen och det fanns ingen spridningsrisk. En anmälan om skadegörelse genom brand kommer skrivas. 

05:54 Polis och ambulans beordrades till ett företag i Katrineholm med anledning av en arbetsplatsolycka. En kvinna i 50-årsåldern ska ha fastnat med en kroppsdel i en maskin. Polis på plats kommer skriva en anmälan om arbetsplatsolycka. Kvinnan fördes med ambulans till sjukhus. Frågor gällande eventuellt skadeläge hänvisas till sjukvården.

Utöver detta har polisen haft ärenden om trafikbrott, viltolycka (rådjur) samt diverse kontroller på eget initiativ eller efter larm från allmänheten som inte har lett till något allvarligt. Inga grövre våldsbrott har kommit till polisens kännedom.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra