Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Bäckgatan, Nyköping, Mariebergsvägen, Södermanlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt

Här kommer ett urval av nattens händelser i polisområdet.

Bäckgatan, Nyköping, Mariebergsvägen, Södermanlands län

Polisens regionledningscentral har mellan klockan 22.00-07.00 hanterat ett 60-tal ärenden som rör Södermanlands län. 

23:54 SOS-larm om brand i två containrar vid en återvinningsstation på Bäckgatan i Nyköping. Polis har varit på plats. Det fanns ingen spridningsrisk och räddningstjänst släckte branden. En anmälan om skadegörelse genom brand kommer skrivas. Det finns ingen misstänkt eller uppgifter om personskador i samband med händelsen. 

01:43 I samband med en rutinmässig fordons- och förarkontroll på Mariebergsvägen i Nyköping uppstod misstanke om rattfylleri samt grov olovlig körning mot föraren. Kvinnan i 50-årsåldern fick följa med polisen för ytterligare provtagning samt förhör. 

Utöver detta har polisen haft ärenden om viltolyckor med rådjur, trafikbrott, trafikkontroller, psykisk ohälsa samt diverse andra kontroller på eget initiativ eller efter larm från allmänheten som inte har lett till något allvarligt.

Inga grövre våldsbrott har kommit till polisens kännedom.

Källa: https://polisen.se/aktuellt/handelser/2024/juni/11/11-juni-07.44-sammanfattning-natt-sodermanlands-lan/

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Händelsekarta

Laddar karta...