Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Södermanland, Nybrogatan, Harg, Nyköping, Södermanlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt

Nattsammanfattning

Södermanland, Nybrogatan, Harg, Nyköping, Södermanlands län

Polisens regionledningscentral har under natten mellan 22:00 och 07:00  hanterat ett 85-tal ärenden som rör Södermanland.

Inga större händelser eller våldsbrott har kommit till polisens kännedom under natten.

Berusad man misshandlade 

01:47 Polisen larmades till Nybrogatan i eSKILSTUNA. Vakter på ett nöjesställe hade gripit en man misstänkt för misshandel. Han hade slagit en annan man i ansiktet så att blodvite uppstod.

Den misstänkta mannen, som är i 45-årsåldern, blev omhändertagen enligt lagen om omhändertagande av berusad. Han misstänks också för misshandel. Det är oklart om målsägaren behövde vård på sjukhus.

Vaknade av hög smäll

07:15 Polis och räddningstjänst larmades till Harg i Nyköping med anledning av en explosion och fullt utvecklad brand i ett flerfamiljshus.

Det visade sig att en man hade sovit i lägenheten och vaknat av ljud samt av en smäll. Enligt vad som framkommit misstänks att en cykel under laddning hade fattat eld.

Byggnaden är avspärrad och utryms.  Personen som fanns i den aktuella lägenheten förs till sjukhus med initialt ej allvarliga skador.

11:12 Händelsen utreds som allmänfarlig ödeläggelse

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Händelsekarta

Laddar karta...