Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Södermanland, Västerleden, Stenby, Eskilstuna, Rademachergatan, Södermanlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt

Nattsammanfattning

Södermanland, Västerleden, Stenby, Eskilstuna, Rademachergatan, Södermanlands län

Polisens regionledningscentral har under natten mellan 22:00 och 07:00  hanterat ett 40-tal ärenden som rör Södermanland.

Inga större händelser har kommit till polisens kännedom under natten.

Räv på fel plats

00:03 Polis och räddningstjänst larmades till Västerleden, Stenby i Eskilstuna. En bilist hade kört in i mitträcket efter att ha väjt för en räv. Förarens nykterhet kontrollerades utan anmärkning. Polisen bedömer händelsen som en ren olyckshändelse och misstänker inget brott. Ingen person skadades.

Blödande man i Eskilstuna

00:40 Polis och ambulans larmades till nordvästra Eskilstuna med anledning av ett misstänkt våldsbrott. En blödande man fanns på platsen men var vaken och talbar. Han fördes till sjukhus för vård med oklart skadeläge.

Efter grundläggande undersökningsåtgärder framkom uppgifter som gjorde att en misstänkt man i 25-årsåldern kunde gripas  misstänkt för grov misshandel.

Brottsplatsen spärrades av för teknisk undersökning och vissa klädesplagg togs också i beslag i samma syfte.

Drogpåverkad stoppad i Eskilstuna centrum

05:09 En polispatrull gjorde en personkontroll i centrala Eskilstuna på Rademachergatan. Under kontrollen uppstod misstanke om narkotikabrott och mannen som är 30-årsåldern fick göra en kroppsbesiktning.

Han misstänks för ringa narkotikabrott eget bruk samt innehav. Han misstänks också för brott mot knivlagen.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Händelsekarta

Laddar karta...