Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Jakobsberg, Järfälla, Stockholms län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Misshandel, grov

Larmet till SOS säger att en man har påträffats utomhus i Jakobsberg med en skada i ena benet, oklart hur skadan uppkommit.

Jakobsberg, Järfälla, Stockholms län

Flera patruller är beordrade till platsen för att få mer uppgifter från målsäganden och eventuella vittnen om vad som hänt.

Uppdatering klockan 19:50

Den skadade är förd till sjukhus med en skottskada i benet. En trolig brottsplats är lokaliserad och avspärrad i avvaktan på tekniker. Patrullerna håller förhör med personer som kan ha uppgifter att lämna i ärendet. Ingen är i nuläget gripen.

Förundersökning är inledd om synnerligen grov misshandel alt. försök till mord.

Uppdatering klockan 22:15

Tekniker är på plats och påbörjar undersökning av brottsplatsen. Patrullerna dokumenterar inkomna uppgifter och förhör. Dörrknackning pågår i fastigheter i anslutning till brottsplatsen. Den skadade är under vård på sjukhus, oklart skadeläge.

Brottsrubriceringen kvarstår och ingen är gripen i ärendet.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.