Karta som med röd fyrkant ramar in Helenelund, Sollentuna, Stockholms län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Mord/dråp Misstänkt grovt brott i Sollentuna.

Helenelund, Sollentuna, Stockholms län

Uppgifter om ett misstänkt grovt brott i Helenelund inkommer till polisen som inleder en insats. Det misstänkta brottet har skett i ett flerbostadshus som spärras av. 
Polis på plats arbetar bland annat med att fastställa när brottet ägt rum, hur det gått till och vilka personer som varit inblandade. Viktiga åtgärder som vidtas är dörrknackning, vittnesförhör och att hålla brottsplatsen samt området däromkring opåverkade. 
Så här långt i utredningsarbetet har ingen person gripits eller blivit misstänkt för brott, men en person har medtagits på förhör. 
I nuläget kommenterar inte polisen vilket brott som misstänks men ingenting som hittills framkommit tyder någon koppling till andra händelser eller grova brott i närtid utan det misstänkta brottet utreds som en isolerad händelse. 

Uppdatering onsdagen 20 september 07:40

En man avled av skadorna efter att ha blivit utsatt för mycket grovt våld i en lägenhet. Polisen har upprättat en förundersökning rörande mord. 

En man är anhållen misstänkt för mord. 

Händelsen i media

Mest läst av andra