Senaste händelserna

Sammanfattning kväll och natt

Inga större händelser i länet enligt RLC. Dagens presstalesman är Stefan Gustafsson.

Halmstad, Blåsippevägen, Kungsbacka, Storgatan, Falkenberg, Arvidstorpsvägen, Varlavägen, Häktet, Hallands län

Kl 19.03 Halmstad, brand i villa
Pois och räddningstjänst larmas till en villa vid Blåsippevägen. Enligt SOS så handlar det om en fullt utvecklad brand.
Räddningstjänsten släcker branden, polisen tar samtidigt hand om de tre personer som befunnit sig i villan och kör dem till alternativa boenden. Platsen spärras av för teknisk undersökning. En anmälan om allmänfarlig vårdslöshet rapporteras, trolig brandorsak kan vara ett stearinljus som brunnit ner.

Kl 00.02 Kungsbacka, misstänkt drograttfylleri
Polis stoppar och kontrollerar en personbil vid Storgatan. Bilens förare, en man visar tydliga tecken på att vara påverkad av narkotika och han medtogs för provtagning.

Kl 00.56 Falkenberg, misstänkt drograttfylleri mm
Polis stoppar och kontrollerar en personbil vid Arvidstorpsvägen. Bilens förare, en man visar tydliga tecken på att vara påverkad av narkotika och han medtogs för provtagning. Föraen saknar även körkort och rapporteras därför för grov olovlig körning.

Kl 03.37 Kungsbacka, misstänkt drograttfylleri mm
Polis stoppar och kontrollerar en personbil vid Varlavägen. Bilens förare, en man visar tydliga tecken på att vara påverkad av narkotika. Bilen beslagtogs och rapport upprättas då bilen har körförbud. Föraren visar sig även vara efterlyst. föraren transporteras till häktet.           

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Händelsekarta

Laddar karta...