Senaste händelserna

Sammanfattning kväll och natt

Nedan följer ett urval av nattens händelser. Dagens presstalesperson heter Jenny Widén och ikväll kommer Peter Adlersson.

Rydal, Svinesund, Granitvägen, Flygvädersgatan, Västra götalands län

22.54 Rån, Mark
I Rydal upptäcker en man sina tillhörigheter i fickan på en besökare som då konfronteras. Tumult uppstår och lägenhetsinnehavaren blir då misshandlad med ett tillhygge. Skadorna uppges vara lindriga. Två män grips i området och lägenheten spärras av i avvakten på en teknisk undersökning.

00.28 Brand, Strömstad
I Svinesund, Hogdal brinner en parkerad bil och polis samt räddningstjänst kallas till platsen. Anmälan om skadegörelse genom brand.

04.09 Inbrott, Mölndal
På Granitvägen vaknar en person av något ljud och upptäcker då en man i sin bostad. Gärningsmannen springer ut och polis tillkallas. Polis söker i området med bland annat hund och mannen grips. Ett fönsterglas till dörren är krossat. I nuläget är det oklart om något stulits. Den misstänkta mannen kommer att höras när det är möjligt.

04.45 Brand, Göteborg
På Flygvädersgatan brinner en bil. Anmälan om skadegörelse genom brand.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Händelsekarta

Laddar karta...