Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Göteborg, Utbyvägen, Kungstorget, Partille, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning kväll och natt

Dagens presstalesperson är på plats. Här följer ett urval av nattens händelser.

Göteborg, Utbyvägen, Kungstorget, Partille, Västra Götalands län

02:56 Göteborg, rattfylleri
En patrull stoppar en bil på Utbyvägen. I bilen färdas förutom föraren en passagerare. I bilen anträffar man även en mängd misstänkt stöldgods. Bilen uppges även vara stulen sedan tidigare. Föraren omhändertas för kontroll misstänkt för grov olovlig körning, rattfylleri samt häleri. Passageraren misstänks för häleri.

23:25 Göteborg, stöld genom inbrott
Vi får larm om att en gärningsperson har brutit sig in i en container med glass på Kungstorget. Polis åker till platsen. Containern är öppen, men Ingen gärningsperson kvar. Oklart hur vad som har blivit stulet. En anmälan om stöld genom inbrott är upprättad.

22:58 Partille, rån
Två yngre män bestämmer träff med två andra yngre män de tidigare mött på en snabbmatsrestaurang. När de kommer fram till den avtalade platsen väntar ett flertal gärningspersoner. De två yngre männen förs ner i ett källarutrymme, där de blir rånade på bland annat sina tröjor och ett armband. Gärningspersonerna lämnar sedan platsen. Inga uppgifter om fysiska skador. En anmälan om rån är upprättad.

Källa: https://polisen.se/aktuellt/handelser/2024/juli/3/03-juli-06.17-sammanfattning-kvall-och-natt-vastra-gotalands-lan/

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Händelsekarta

Laddar karta...