Senaste händelserna

Sammanfattning kväll och natt

Nedan kommer ett axplock av händelser från kvällen/ natten.

Göteborg, Fredsgatan, Nordstadstorget, Gustav Adolfs Torg, Avenyn, Karl Gustavsgatan, Västra götalands län

23.45 Göteborg, rattfylleri.
En patrull stannar och kontrollerar en bilist på Fredsgatan. Visar sig att föraren kan misstänkas för rattfylleri. Man kan även ta bilen i beslag då detta har skett förut.

01.09 Göteborg, personrån.
Ett par blir rånade av flera personer på ett guldhalsband samt en väska på Nordstadstorget. Rånarna skulle hotat dem med kniv i samband med händelsen. Rånarna springer sedan från platsen i riktning mot Gustav Adolfs torg och försvinner. Polis till platsen som söker av närområdet men utan resultat.

02.50 Göteborg, grov misshandel.
En man blir knivskuren på Avenyn av flera personer. Mannen blir så illa skadad så att han får åka med ambulansen till sjukhus för att se över sina skador. Han vill inte medverka i utredningen varför polis har knapphändiga uppgifter om orsaken till händelsen. Vittnen har dock berättat att det rör sig om två gärningsmän samt att de sprungit åt var sina håll.

02.58 Göteborg, skadegörelse.
Vittnen ringer in till polisen och berättar att det är personer på Karl Gustavsgatan som skär sönder däck på parkerade bilar. Polis till platsen som hittar på den person som setts skära sönder däck på platsen. Visar sig att det rör sig om två bilar som fått sina däck sönderskurna. Mannen identifieras och får sedan lämna platsen.

Händelsekarta

Laddar karta...